Ürünler
TAŞ FIRIN EKMEĞİ (300 Gr.)
Besin değeri yüksek ve doyurucu mevcut fırın ekmeğine alternatif buğday ekmeğidir. Hijyenik koşullarda el değmeden otomatik olarak hamuru hazırlanır, kesilir, şekil verilir ve fermantasyona bırakılır. Taş fırında kendine has tat ve kokuda pişirilerek üretildiği için ayrı bir damak tadı verir.
Buğday Unu % 56.05
2. İçme Suyu % 38.00
3. Ekmek Mayası % 4.00
4. Yemeklik Tuz % 1.20
5. Ekmek Katkı Maddesi % 0.75
     
  TOPLAM % 100
BESİN ÖĞELERİ 100 GRAMDA 1 DİLİMDE
Kalori degeri 240 Kcal 62 Kcal
Protein 9.84 gr 2.5 gr
Yag 1.51 gr 0.4 gr
Karbonhidrat 51.87 gr 13.5 gr
 
VİTAMİNLİ EKMEK (300 Gr.)
Günlük Enerji ihtiyacının %/44'ünü ekmekten karşılayan bir toplum olarak ekmeğimizin kalitesi, içerdiği vitamin ve mineraller açısından zenginliği önem kazanmaktadır. İşte bu gerçekler neticesinde hazırlanan ekmek tüketiciye sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için tarafımızdan hazırlanmaktadır.
 
 
ÇAVDAR EKMEĞİ (500 Gr.)
Tam buğday ve çavdar unundan üretilen çavdar ekmektir. Tam buğday ve çavdar tanelerinin tamamının öğütülmesiyle elde edildiği için B grubu vitaminleri ve vücut için gerekli mineralleri de yüksek oranda içerir. Vücuda canlılık sağlar, enerji verir, yüksek oranda bitkisel protein içerir. Koroner kalp rahatsızlığı olanlara öncelikle önerilir, formun korunmasına yardımcı olur ve zayıflamak için diyet uygulayanlara tavsiye edilir. Kolesterolü yüksek ve dengelemek isteyenlere de tavsiye edilir.
BESİN ÖĞELERİ 100 GRAMDA 1 DİLİMDE
Kalori degeri 215 Kcal 81.7 Kcal
Protein 10.01 gr 3.8 gr
Yag 1.50 gr 0.57 gr
Karbonhidrat 48.81 gr 18.55 gr
 
KEPEKLİ EKMEK (300 Gr.)
Tam buğday ununa kepek katılarak elde edilen kepekli ekmektir. Normal taş fırın ekmeğine göre yüksek oranda B grubu vitaminleri ve vücut için gerekli mineralleri içerir. Doğal lif oranı yüksek olduğundan tokluk hissi verir, formu korumaya yardıcı olur.
 
SÜTLÜ EKMEK
Buğday unu, içme suyu, süt ekmek mayası. Yemeklik tuz ve ekmek katkı maddesinden bol susamlı olarak üretilmektedir.
 
KÖY EKMEĞİ
Buğday unu, içme suyu, ekşi maya, yemeklik tuzdan oluşmaktadır. Hiç bir katkı maddesi içarmeyen bu ekmek 1 hafta boyunca bayatlamaz ve küflenmez.
 
TUZSUZ EKMEK
Özellikle diyet yapanlar için özel olarak üretilmektedir. İçindekiler: un, içme suyu, ekmek mayası ve ekmek katkı maddesi.
 
PİDE VE LAVAŞ
Buğday unu, içme suyu, ekmek mayası. Yemeklik tuz ve ekmek katkı maddesinden üretilmektedir. Lavaş üzerine bulamaç sürülerek odun ateşinde pişirilir.
 
TAHIL EKMEĞİ
Diğer bir ismi ile alman ekmeği içindekiler: çavdar unu, ay çiçek içi, yulaf unu, susam, kepek, haşahş ve buğday unu ile tam bir besin kaynağı.
 
HAŞHAŞLI EKMEK
Son ürünümüz olan haşhaşlı ekmek.
 
TAVA EKMEĞİ
Buğday unu, içme suyu, ekmek mayası, yemeklik tuz ve ekmek katkı maddesinden üretilmekte ve tavalarda pişirilmektedir.
 
 
 
HAMBURGER EKMEĞİ (90 Gr.)
Fast foodlarda yenilen hamburgerlerin evde de hazırlanmasına olanak sağlayan lezzetli ve pratik bir üründür.
RAF ÖMRÜ : Üretim tarihinden itibaren 5 gün içinde tüketilmelidir. Buzdolabında 15 gün saklanabilir.
BESİN ÖĞELERİ 100 GRAMDA 1 DİLİMDE
Kalori degeri 230 Kcal 149.5 Kcal
Protein 8.85 gr 4.6 gr
Yag 0.77 gr 0.4 gr
Karbonhidrat 53.08 gr 27.6 gr
  Hamburger Ekmeği
 
Duyurular
  Sitemiz hizmete girdi.
Sitemiz hizmete girdi.Artık www.sekizlerekmek.com.tr ve www.sekizlerekmek.com adresle...
 

Sekizler Ekmek 2009
Adres: 8 Şubat Mh.79 Nolu Cd. No:26 Şehitkamil/GAZİANTEP
Telefon: 0 342 326 32 00 (4 Hat) Fax: 0 342 326 32 03
e-mail: info@sekizlerekmek.com.tr